SETTE SEG I FORBINDELSE MED Oss
Golfbane
SAMMENLEGGE DIN Katalogiserer
Toronto Hotel
Forenet Cruises Toronto
Toronto Harbourfront
Toronto Restaurants
Toronto Blomster
Presangen Kurven Toronto
Jul Presangen Kurven Toronto
Baby Presangen Kurven Toronto
Reise
Toronto Bil Rentals
Idrett
Automotive
Mattress & møbler
Sunnhet & skjønnheten
Elektronikk
Toronto Bryllup
Hjem & Tjenestene
Voksen
Bekledning & Jewellery
Datamaskiner & avtrykk
Næringen & alkoholen
Telecommunications
Toronto Cruises
Finner Leilighetene , Bebyggelse og Dømme for kjøpe eller rent inne byen av Toronto
Spesiell Begivenheter inne Toronto. Finner flere info opp på Karibisk , filmen Festival etc.
Toronto Buss Planlegger
Canada Stolpe
Finner en personen inne Toronto
Gulf Klubben Paraply

Historien av Toronto Ontario Canada


Toronto er en Huron folks ord betydning 'Meeting Sted. Det for det første ordning inne det hel Toronto område, var Teiaiagon, hvilke var befolket av det Seneca Indisk og så siden av det Mississauga Indisk på øst bank av det Ydmyke Elv.

 franske Videre (1615-1760)

Det for det første Europeiske å stå på strendene av Innsjø Ontario i nærheten av hva er nå Toronto var Franske utforske Etienne Brule. Toronto var meget avgjørende for det er serien av spor og vann sender det smal avsats fra nordlig og villvestfilm Canada å gulfen av Mexico. Kjent som det " Toronto Gang", den føle etter det Ydmyke Elv, idet en betydelig overlappe snarvei imellom Innsjø Ontario og det øvre Stor Innsjø. For denne grunn Toronto ble en het flekk for Franske fur handlende.
Hostilities eksistert inne Europa imellom Storbritannia og Frankrike det var bar over inn i kolon ordning og inderlig rivalries bebygget imellom det to idet de vied for kontroll med det fur handel og annet ressursene. Av September 1760 det Engelsk fikk overvant det Franske hvem trekke tilbake fra Nord USA staver utgangen av Franske beherske.

    

beherske  Simcoe (1793-1812)

Amerikaneren Revolusjon fra 1776-1783 sendt loyalists nordover å resterende Engelsk område. Deres ordning frem det øvre St Lawrence og lavere innsjø smal avsats å det kreasjon av det område av Øvre Canada inne 1791. Planer for en by for sentral lokalisert Toronto, var avslutte av Øvre Canada for det første beherske, John Alvor Simcoe.
Simcoe hovedsakelig sett landsbyen som kommanderende holdning å vokte en bekymret Amerikaneren grensen. Inne 1793 han fikk lite by i opplag ut av det havn, benevner den York ( Toronto var egentlig benevnt York for en informere periode), og snart han brukte den idet hovedstaden av Øvre Canada, oppstilling parlament bebyggelse og klipping veien innenlandsk. Yonge Gate var skapt inne 1796, benevnt av Simcoe for så det Engelsk sekretæren av krig Herr George Yonge. Gaten er nå annerkjent idet det lengst gate på jorden for 1,900 kilometres (1,190 mil) og strekker fra kanten av Innsjø Ontario hele veien opp fortid Innsjø Overordnet. Inne nedgangen av 1796 Simcoe kommet tilbake å Storbritannia opp på avreise og var gjenanvise å militær plikter inne det Vest India.

krig  for York (1812-1815)

Opp på Juni 18, 1812, James Madison, direktøren av det Amerika, undertegnet en påstanden av krig imot Storbritannia. Denne krig var en outgrowth av konflikten av Storbritannia hvem var blatantly overser det naval og handel rettigheter av det Amerika. Amerikaneren borger likeledes trodde det det Engelsk område inne Nord USA var rettmessige deres og burde ha blitt tatt under Revolusjonær Krig (1776-1783).
Under Krig av 1812, York var razzia to ganger og aften i korte trekk tatt av OSS presser inne 1813. Fred var undertegnet i desember 1814, til tross for meddelelsene gjorde ikke rekkevidde York til Februar 1815. Etter krigen av 1812, York filt oppstanden bølge av Engelsk innvandringen å Øvre Canada. Dens land innenfor kysten handel montert med ekspanderer jorbruk grense, idet dens kjøpmann forsynte land forhandlere idet grosserer, og den ble det område bankvirksomheten knutepunktet.

fra  York å Toronto (1815-1834)

av  1834 det rask- voksing by av over 9000 innbyggere var innlemmet idet byen av Toronto, med en velge sivil regjeringen lede med Villig Lyon Mackenzie idet for det første mayor. Toronto så flourished.

det  1800's

 • Inne det 1840s Toronto forhøyet dens reklamen innlede, idet steamboat havn aktivitet og gaslit, kanal hovedavdeling gate fair dens urban stige.
 • Inne det 1850s jernbane bygning brakt byen en utstrålingen web av spor forbinde den å New York og Montreal, det øvre innsjø for Georgian Bukt, og vannrett villvestfilm Øvre Canada å Detroit og Chicago.
 • Inne det 1850s dens egen område få rede på var vidt utbygget; engrossalg, bankvirksomheten og jernbane entrepreneurship vokste følgelig.
 • Byen var fremstilt hovedstaden av det ny område av Ontario for Confederation inne 1867, og av det 1870s den var kledelig utpreget industrialized.
 • EN by av 30 000 inne 1851 var over 5 timene betydeligere av 1891, bistått av industriell tariff sikringen etter 1879 og det fremmende kjøre av ledere som jernbane bygge Casimir Gzowski og varemagasinet bygge Timothy Eaton.

det  1900's

 • Fra det siden 1890s i en bom tidlig 20th århundre, det ordning av det Canadisk Vest og avlyttingen av nordlig Ontario's skoger og min åpen fremme marked og ressursene å Toronto.
 • Inne 1911, Hydroelectric makt forsynt av det Badesanatorium- Elektrisk Makt Provisjon av Ontario fra Niagara Faller ga billig energi om mere fabrikk oppblomstringen, det by bank, investeringen og forsikring selskapene invadere områder frisk over Ontario.
 • Verden Krig JEG expanded Toronto investeringen og fremstiller rekkevidde
 • Inne det velstående 1920s utviklingen fortsatt idet ny forstad kommune steg i nærheten en overløp by av noe halv million.
 • Toronto var finne av det Stor Nedgangstiden av det 1930s, ennå Toronto led i riktig forhold mindre enn mange annet Canadisk knutepunktet.
 • Verden Krig II gjenopplive oppblomstringen, former elektronisk, fly og nøyaktighet- apparat industrier. Og inne det stolpe era Toronto bom, som herje Europa skifte ut dens materiale lager. Befolkning svulmet i fortsettelse av, over en million inne Betydelig Toronto av 1951.
 • EN Metropolitan regjeringen var stille opp inne 1953 under en energisk for det første styreformann Frederick Gardiner. Det Metropolitan Toronto Myndighet håndterte område- bred behov. Det subway system begynt av byen inne 1949 var opparbeidede, park og utkjørt springer frem var avslutte og materiale igjennom veien bygget.
 • Inne 1967 liten forstad var amalgamerte, innlevering en Meter struktur av byen av Toronto og 5 by med kjøpstadsrettigheter, hvis nesten Øst York fikk likeledes bli byer av 1991, idet deres befolkninger soared.
 • Opp på Juni 26, 1976, etter 40 måneder av bygging det CN Tårnet er offentlig. Det CN Tårnet er Canada høyst gjenkjennelig og feiret ikon og det verden høyest bygning med ett høyde av 553.33m (1,815 ft., 5 tommene). Det CN Tårnet har bli symbolet av Toronto.
 • inne 1998 det ny "megacity" av Toronto kom i eksistens. Toronto så ble det 5th størst by inne Nord USA for 2.4 million, hvilke er flere folk enn befolkningene av det meste av det område og territorial inne Canada

beskjed ressursene forsynt av det Canadisk Encyclopedia og Historyoftoronto.ca