inne kanonen

Phuket

Phuket ( uttalt 'Poo-ket') er en stor øy inne det av det Thailand vest kysten, inne det Andaman Hav. Det øy er om nummeret av Singapore, med noe 40kms (25 mil) av strendene. Phuket er lokalisert om 900 kms sør fra det nasjon hovedstaden, Bangkok, og er koplet å det hovedsakelig av en...

flere>

For Scuba Guddommelig:

La oss starte med våre credo: Vi er av den mening at reise er det best kilde av reise beskjed.

Det er grunnen vi har setup Verden, en åpen innhold reise guide, der hvor folk fra alle sider over kloden kanne skrive om stedene de elske, det hotel de oppholdt inne, det restaurants det ha spist.

Enhver del av reisen guide kan redigert direkte, rettferdig falle i staver det [ redigere] knapp og grønt lys. Du kanne endre opplysningen du finner, gjøre en skrive opp, sammenlegge en fullstendig by eller rettferdig en stang eller en restaurant.

Does denne arbeide? Vi overveie den does. Takket være denne adgang World66.com har bli ettall av de fleste fullstendig reise ressursene på sykehuslege, med 149,869 varene opp på 79,285 bestemmelsessted over det hele verden. Fint info, flere helt à jour enn du finner inne reise bøker. Sjekk for du selv. Og burde du finner noe galt info, en hotel det har stengt ned, hva enn, ikke gjør det anke, bortsett fra gjerning. Du kanne endre den. Det er til du.

Og sammen vi kanne lage world66.com det best reise guide på plan.